miercuri, 27 ianuarie 2016

E simplu. Fii fericit!☺️


 Se spune ca fericirea adevarata este infinita. Însã, cat de mult platim noi pentru una falsã? 
Mi s-a spus de multe ori ca sunt prea pretentioasa si cer prea mult desi nu mi se cuvine... Ei bine, eu stiu cat valorez, cat merit, cat pot si de cat am nevoie si nu o sa ma multumesc niciodata cu putin. Totul sau nimic!☺️
Acum,lupt. Lupt cu mine, cu tristetea care mã inconjoara, cu nemultumirile mele. Lupt cu toate si nu ma las pana nu castig. Da, lupt cu toate armele pentru fericirea mea! 
Tocmai de aia, acum sunt fericita. Dar stiu ca totul in viata e reativ, momentan sunt fericita si asta e tot ce conteaza! aici si acum! Invat pas cu pas sa traiesc clipa!
Am inteles ca in viata nu mereu trebuie sa existe trecut sau viitor. Trebuie sa existe  prezent. Trecutul e doar o reflexie a mintii, iar viitorul e creatia mintii, exista doar acum  iar eu, acum sunt fericita!

2 comentarii:

  1. Tu nu ai dezamagit pe nimeni pana acum.Poate doar pe tine cand ai acceptat sa fii dezamagita de alte persoane . Esti fericita acum pentru ca meriti din plin acest lucru si asa trebuie sa fii de acum mereu.Asa vreau sa te vad, asa vreau sa te stiu-fericita!Viata iti va da multe ,,ghionturi,, dar tu sa nu cedezi.Sa nu lasi sa fii ranita si mai ales sa nu lasi pe nimeni sa iti ia dreptul la fericire. Asa cum ai spus trecutul nu mai conteaza decat pentru noi atunci cand clisee din copilaria ta revin iar si iar in memorie si ne amuzam impreuna de amintirile noastre.Stiu ca iti este greu, stiu ca in ciuda aparentelor esti foarte sensibila si mai stiu ca in ciuda obstacolelor care iti vor mai aparea in cale tu vei reusi sa ajungi acolo unde visezi .Viitorul te asteapta trebuie doar sa-i deschizi usa. Nu stim ce iti va aduce dar va veni negresit . Sper ca vei fi fericita si implinita!Niciodata sa nu spui nociodata !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu nu ai dezamagit pe nimeni pana acum.Poate doar pe tine cand ai acceptat sa fii dezamagita de alte persoane . Esti fericita acum pentru ca meriti din plin acest lucru si asa trebuie sa fii de acum mereu.Asa vreau sa te vad, asa vreau sa te stiu-fericita!Viata iti va da multe ,,ghionturi,, dar tu sa nu cedezi.Sa nu lasi sa fii ranita si mai ales sa nu lasi pe nimeni sa iti ia dreptul la fericire. Asa cum ai spus trecutul nu mai conteaza decat pentru noi atunci cand clisee din copilaria ta revin iar si iar in memorie si ne amuzam impreuna de amintirile noastre.Stiu ca iti este greu, stiu ca in ciuda aparentelor esti foarte sensibila si mai stiu ca in ciuda obstacolelor care iti vor mai aparea in cale tu vei reusi sa ajungi acolo unde visezi .Viitorul te asteapta trebuie doar sa-i deschizi usa. Nu stim ce iti va aduce dar va veni negresit . Sper ca vei fi fericita si implinita!Niciodata sa nu spui nociodata !

    RăspundețiȘtergere