sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Tu esti eroul!

Cu totii avem zile bune și zile rele, in care totul este pe dos. Treptat, am inteles ca asta este una dintre premisele vietii: pe o parte primesti iar pe cealalta platesti sau mai rau, ti se ia fara sa fi intrebat iar asta e cel mai greu, nu?

De multe ori incepi sa crezi ca nu e bine sa te bucuri de momentele de fericire din viata ta pentru ca stii ca intotdeauna vor veni si cele rele. Vestile rele, problemele, apar atunci cand te astepti mai putin. 

Dar atata timp cat existi, nu te lasa doborat de nimic. Astazi ai o zi mai proasta? Lucrurile nu merg conform planurilor tale ? Mergi inainte cu mai multa putere si vei reusi. 

Cine n-a trecut printr-o perioadă în care tot ce făcea ieșea pe dos, cine nu s-a simțit prost când ceilalti sarbatoreau? Uneori simți că parcă rămâi în urmă, că reușești puțin față de ceilalți. Fals.

Fiecare dintre noi are un destin, un scop și o poveste. Lucrurile sunt deja scrise, negru pe alb. Noi adăugăm culorile, noi adăugăm personajele, noi decidem când un capitol se închide și când continuă, noi transformăm personajul principal într-un erou. Tu ești eroul povestii tale. Contureaz-o asa cum iti doresti!

Doar de tine depinde cum continuă povestea!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu